Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

Udgave
(fra og med 2016-03-10)
17
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Design forskellige elementer i dit hjem fra gulvlayout til landskabet
  • Importer DXF og DWG tegninger i dit design
  • Lær af det hjælpsomme træningscenter
  • Naviger med den brugervenlige fanebladgrensesnitt

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape er et program til boligdesign, der bruges til at skabe 2D/3D-hjem- og landskabslayouts. Det fås i Deluxe- og Pro-versioner, hvor Pro-versionen giver flere funktioner, men koster mere end Deluxe-versionen. IMSI udvikler også en Windows version af softwaren.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape har en fanebladet grænseflade bestående af fanerne Foundation, Floor, Electrical, Plumbing, Roumbing, Roof, HVAC, Deck, Landscape, Detail, og Framing. Hver fane indeholder et sæt elementer, der er unikke for hver kategori, og giver dig mulighed for at se de elementer i dit design, der kun vedrører den specifikke fane. Når du vælger et element, f.eks. en fundamentspille, en stikkontakt, en dør, en luftkanal eller et hegn, kan du indsætte det i dit design.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape bruger PRO-filen til at gemme dit boligdesign og giver dig mulighed for at eksportere det til DXF- og DWG-formatet. Du kan også importere DXF- og DWG-filer i dit design sammen med Punch! 3D-objekter. Programmet har også et nyttigt træningscenter, der guider dig gennem designprocessen.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape bruges almindeligvis af professionelle til at designe en bolig, men er venlig nok til nybegyndere, der lige er begyndt at gå i gang med designprocessen. Softwaren kan bruges til at designe alle elementer af et hus fra fundamentet til VVS-installationer til taget og landskabet. IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape giver en ligetil oplevelse, der gør det muligt for dig at nyde processen med at designe dit drømmehjem.

▶ Primær filudvidelse

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac 17

Understøttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
Yderligere relaterede filformater