Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

Udgave
(fra og med 2016-03-10)
17
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Design forskellige elementer i dit hjem fra gulvlayout til landskabet
  • Importer DXF og DWG tegninger i dit design
  • Lær af det hjælpsomme træningscenter
  • Naviger med den brugervenlige fanebladgrensesnitt

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape er et hjemmebeskrivelsesprogram, der bruges til at oprette 2D / 3D hjem og landskabs layouter. Den er tilgængelig i Deluxe- og Pro-versioner, hvor Pro-versionen giver flere funktioner, men koster mere end Deluxe-versionen. IMSI udvikler også en Windows-version af softwaren.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab har en flad grænseflade, der består af fonde, gulv, el, VVS, tag, loft, dæk, landskab, detail og indramning faner. Hver fane giver et sæt elementer, der er unikke for hver kategori, og giver dig mulighed for at se elementerne i dit design, der kun vedrører den specifikke fane. Når du vælger et element, såsom fundament pier, stikkontakt, dør, luftkanal eller hegn, kan du indsætte det i dit design.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab bruger PRO-filen til at gemme dit hjemmedesign og giver dig mulighed for at eksportere det til DXF- og DWG-formaterne. Du kan også importere DXF- og DWG-filer til dit design, sammen med Punch! 3D-objekter. Programmet har også et nyttigt træningscenter, der styrer dig gennem designprocessen.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab er almindeligt anvendt af fagfolk til at designe en bolig ejendom, men er venlig nok til at nybegyndere kun kommer ind i designprocessen. Softwaren kan bruges til at designe ethvert element i et hus fra fundamentet til VVS til taget til landskabet. IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landskab giver en retfærdig oplevelse, der giver dig mulighed for at nyde processen med at designe dit drømmehus.

Opdateret: 10. marts 2016

▶ Primær filudvidelse

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac 17

Understøttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
Yderligere relaterede filformater