Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

Udgave
(fra og med 2018-10-17)
2019
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Design forskellige elementer i dit hjem fra gulvlayout til landskabet
  • Importer DXF og DWG tegninger i dit design
  • Naviger med den brugervenlige fanebladgrensesnitt
  • Lær af det hjælpsomme træningscenter

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape er et professionelt program, der gør det muligt for brugerne at designe 2D/3D-hjem- og landskabslayouts. Det fås i Deluxe- og Pro-versioner, hvor Pro-versionen giver flere funktioner, men koster mere end Deluxe-versionen. IMSI udvikler også en OS X version af softwaren.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape giver dig mulighed for at designe fundament, gulv, elektricitet, VVS, tag, HVAC, dæk, landskab, detaljer og rammer til dit hus. Du kan trække og slippe elementer, såsom fundamentbjælker, belysningsarmaturer, stikkontakter, vinduer, luftkanaler, trapper og badekar, fra hver kategori ind i dit design. Du kan også skifte mellem forskellige visninger af dit hus, afhængigt af om du ønsker en 2D-blåtryk, 3D-visning, 3D-vinduesvisning, højdevisning og RealModel-visning.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape bruger PRO-filen til at gemme dit husdesign og giver dig mulighed for at importere DXF- og DWG-filer og Punch! 3D-objekter i dit design. Du kan også eksportere det til DXF- og DWG-formatet. Hvis du går i stå i din designproces eller er forvirret over en bestemt funktion, tilbyder programmet et dybdegående træningscenter til at vejlede dig.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape er designet til professionelle og uerfarne brugere. Det giver muligheder i professionel kvalitet, men er stadig venligt nok til begyndere. Disse funktioner gør IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape til et af de bedre værktøjer til boligdesign, der er tilgængelige for Windows-brugere.

▶ Primær filudvidelse

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows 2019

Understøttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
Yderligere relaterede filformater