Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

Udgave
(fra og med 2018-10-17)
2019
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Design forskellige elementer i dit hjem fra gulvlayout til landskabet
  • Importer DXF og DWG tegninger i dit design
  • Naviger med den brugervenlige fanebladgrensesnitt
  • Lær af det hjælpsomme træningscenter

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landskab er en professionel applikation, der gør det muligt for brugerne at designe 2D / 3D hjem og landskabslayout. Den er tilgængelig i Deluxe- og Pro-versioner, hvor Pro-versionen giver flere funktioner, men koster mere end Deluxe-versionen. IMSI udvikler også en OS X-version af softwaren.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab giver dig mulighed for at designe Stiftelsen, Gulv, Elektrisk, VVS, Tag, VVS, Dæk, Landskab, Detalje og Indramning af dit Hus. Du kan trække og slippe elementer, såsom fundamentbjælker, belysningsarmaturer, stikkontakter, vinduer, luftkanaler, trapper og badekar, fra hver kategori til dit design. Du kan også skifte mellem forskellige visninger af dit hus afhængigt af, om du vil have en 2D-blueprint, 3D-visning, 3D-vinduevisning, elevation og RealModel-visning.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab bruger PRO-filen til at gemme dit hjemmedesign og giver dig mulighed for at importere DXF- og DWG-filer og Punch! 3D-objekter i dit design. Du kan også eksportere det til DXF- og DWG-formaterne. Hvis du sidder fast i din designproces eller er forvirret af en bestemt funktion, giver programmet et dybtgående træningscenter til at guide dig.

TurboFloorPlan 3D Home & Landskab er designet til professionelle og nybegyndere. Det giver professionel kvalitet, men er stadig venlig nok til begyndere. Disse funktioner gør IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landskab et af de bedre hjemdesignværktøjer til rådighed for Windows-brugere.

Opdateret: 17. oktober 2018

▶ Primær filudvidelse

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andre filudvidelser brugt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows 2019

Understøttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
Yderligere relaterede filformater