Software : Pixelmator Team : Pixelmator for iOS

Pixelmator for iOS

Udgave
(fra og med 2015-12-07)
2
Perron
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøttelse af PSD, JPEG, PNG, GIF, BMP og TIFF formater
  • Lagbaseret redigering med ikke-destruktiv lag styles og 32 blandingsformer
  • Mere end 100 børster og viskelæder til at skabe malerier
  • Indstillinger for farvekorrektion med enkelt tryk for redigering af fotos

Pixelmator er en lagbaseret billedredigering til iOS-enheder. App'en kan bruges til at rette op på, forbedre, skitsere og male billeder. Det er den mobile version af Pixelmator desktopprogrammet til OS X.

App'en understøtter flere grafiske formater, især JPEG, PNG, TIFF, GIF og PSD. Pixelmator har lagbaseret redigering og et væld af værktøjer til fotoredigering, maling og grafisk design. Du kan fjerne hudfejl og uønskede objekter i fotos, vælge mellem over 100 pensler og viskelæder, når du maler, blande lag, tekst og former, når du designer grafik, og meget mere.

Når du er færdig med dit kunstværk, kan du gemme dine billeder direkte i din Fotos app eller gemme dem på iCloud for senere at få adgang til dem. Du kan også dele dit billede via sociale kanaler som Facebook, Flickr og Twitter.

App'en er udviklet til amatør- og professionelle kunstnere som f.eks. fotografer, grafikere og malere. Appen er nem at bruge og giver samtidig en imponerende mængde billedredigeringsværktøjer for en mobilapp. Selvom det måske ikke er brugerens første valg at skabe og redigere billeder på en iPhone eller iPad, især hvis du er professionel, er Pixelmator en fremragende app, der giver dig mulighed for at skabe imponerende billeder på farten.

▶ Primær filudvidelse

.psd – Adobe Photoshop Document

▶ Andre filudvidelser brugt Pixelmator for iOS 2

Understøttede filtyper
.BMP Bitmap Image File
.JPG JPEG Image
Yderligere relaterede filformater
.JPEG JPEG Image