Software : MAGIX : MAGIX Video Pro X

MAGIX Video Pro X

Udgave
(fra og med 2016-04-15)
8
Perron
Licens Commercial
Kategori Video

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøttelse af SD-, HD- og UHD-videoformater
  • Effekter af høj kvalitet og overgange
  • Over 250 moderne titelskabeloner
  • Avancerede eksponeringsfunktioner
  • 360 ° redigering til optagelser optaget på
  • Online video-øvelser
  • Extensible via OpenFX plugins

MAGIX Video Pro X er en videoredigeringssoftware, der er rettet mod ambitiøse og professionelle videoredigeringsprogrammer.  Softwaren tilbyder professionelle videoproduktionsværktøjer, lydredigeringsfunktioner og udvidelsesmuligheder via plugins.

Video Pro X understøtter en række forskellige videoformater, herunder ProRes, AVCHD, HDV, DV, XDCAM og AVC-Intra med problemfri redigering af videoer i 4K/Ultra HD-opløsning og hardwarebaseret dekodning til HD og UHD (H.264 og H.265).  Editorens åbne tidslinje betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at arbejde med forskellige videoformater, da den giver dig mulighed for at importere og redigere de forskellige formater sammen uden at skulle konvertere dem. Nogle af programmets mest bemærkelsesværdige redigeringsfunktioner omfatter multicam-redigering på op til ni spor samtidig, primær og sekundær 3-vejs farvekorrektion og farvefiltre af høj kvalitet. Du kan anvende en række professionelle filtre og overgange på din video og vælge mellem mere end 250 forskellige moderne titelskabeloner for at tilføje tekst til dine videoer.

Softwaren har en lydmixer i realtid, en sample-præcis editor og keyframe-kontrol. Det leveres også med en stor mængde effekter i broadcast-kvalitet til optimering af din lyd. Sammen med sine video- og lydredigeringsværktøjer kan Video Pro X udvides, så du kan installere yderligere funktioner som NewBlue Looks, der omfatter en række effektovergange og farvefiltre.

Video Pro har modtaget flere priser for sin intuition og tekniske værktøjer. Softwaren understøtter forskellige SD-, HD- og UHD-formater og giver dig nyttige redigeringsværktøjer til at give din vision liv.  MAGIX Video Pro X er ikke på niveau med Adobe Premiere Pro eller Avid Media Composer, men det er et godt og billigere valg, hvis du lige er begyndt at redigere video i professionel kvalitet.

▶ Primær filudvidelse

.mvp – MAGIX Video Project File

▶ Andre filudvidelser brugt MAGIX Video Pro X 8

Understøttede filtyper
.ASF Advanced Systems Format File
.EVO HD DVD Video File
.M2V MPEG-2 Video
.MVD Movie Edit Pro Movie File
.M1V MPEG-1 Video File
.MPV MPEG Elementary Stream Video File
.MPG2 MPEG-2 Video File
.MVY Video easy Project File
.MPG MPEG Video File
Yderligere relaterede filformater
.AIFF Audio Interchange File Format
.AAC Advanced Audio Coding File
.AIF Audio Interchange File Format
.CDA CD Audio Track Shortcut
.FLAC Free Lossless Audio Codec File
.MP2 MPEG Layer II Compressed Audio File
.M1A MPEG-1 Audio File