Software : Microsoft : Microsoft Excel for iOS

Microsoft Excel for iOS

Udgave
(fra og med 2015-12-16)
1
Perron
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret og rediger XLSX- og XLS-regneark med et Office 365-abonnement
  • Sorter data, indsæt tabeller og diagrammer og opret formler
  • Få adgang til Excel-regneark fra iCloud, OneDrive og Dropbox

Microsoft Excel til iOS er et regneark program til iPhones og iPads. Det giver dig mulighed for at organisere, analysere, manipulere og visualisere data. Du skal logge ind med din Microsoft Office 365-konto for at redigere eller oprette regneark uden et abonnement kan du kun se regnearkene.

Excel til iOS understøtter XLSX- og XLS-formaterne og giver funktioner, der svarer til desktopversionen af Excel. Med appen kan du oprette og redigere regneark til personlige og erhvervsmæssige formål. Du kan udføre en række opgaver, f.eks. sortering af data, indsættelse af tabeller og diagrammer, kommentarer og oprettelse af enkle formler. Du kan også få adgang til dine Excel-regneark fra iCloud, OneDrive og Dropbox.

Excel til iOS er et godt supplement til desktop-versionen af programmet. Det giver avancerede værktøjer til organisering og analyse af data og synkroniserer med dine Windows eller OS X desktopversioner af programmet via din Office 365-konto. Microsoft Excel til iOS er et godt valg til oprettelse og redigering af regneark på farten.

▶ Primær filudvidelse

.xlsx – Microsoft Excel Open XML Spreadsheet

▶ Andre filudvidelser brugt Microsoft Excel for iOS 1

Understøttede filtyper
.XLS Excel Spreadsheet
Yderligere relaterede filformater